پيشرفته
 

موضوعات :

  • جهان اسلام و بیداری اسلامی
  • مقاومت

  • کلمات کليدي :

  • شهید مغنیه
  • لبنان
  • ترور

  • مطلب بعدي >   2213 تعداد بازديد
    (0 راي ) امتياز مطلب < مطلب قبلي
    راه شماره 1 : بشارت پيروزي

    شهادت عماد مغنیه بشارت پیروزی است

     بخشي از متن سخنراني دبيرکل حزبالله 

    در مراسم تشييع جنازه شهيد عماد مغنيه(حاج رضوان):

     

     اولاً: آنها در شهادت عماد مغنيه موفقيت بزرگي را مي‌بينند و ما بشارتي عظيم به پيروزي مي‌بينيم.

    اين همان شرايطي بود که ما در زمان شهادت شيخ راغب حرب داشتيم. پس از شهادت او، اسراييل از پايتخت لبنان و بقاع و جنوب خارج شد. به خاطر خون پاک او و مقاومت پايدار او و نه مصوبات بين‌المللي و دخالت جهانيان که همواره طرفدار صهيونيست‌ها بودند، ما شاهد پيروزي را در آغوش گرفتيم.

    سيد عباس موسوي را نيز ترور کرده و گمان کردند مقاومت فرو مي‌پاشد؛ ولي ما برخاسته و پس از چند سال، اسراييل را شکست‌خورده و خوار از لبنان خارج کرديم. به خاطر عباس موسوي و خون او و مقاومت پايمردان، ما موفق شديم.

    امروز عماد مغنيه را ترور کردند و گمان مي‌کنند که با قتل او، مقاومت از بين مي‌رود. آنها او را در روندي همانند جنگ تابستان گذشته به قتل رساندند. اين جنگ هنوز ادامه دارد چرا که آتش‌بس اعلام نشده است. اين جنگ از نظر مادي و امنيتي و نظامي هنوز ادامه دارد و از طرف تمامي کشورهايي که از اسراييل در جنگ تابستان حمايت کردند، پيگيري مي‌شود.

    آنها مثل زمان ترور شيخ راغب حرب و سيد عباس موسوي در اشتباه هستند. از جنگ تابستان گذشته که ارتباطي قوي با عماد مغنيه داشت تا کنون و زمان ريخته شدن خون عماد مغنيه، جهانيان به مسئوليت من بدانند که ما براي مرحله سقوط کياني به نام اسراييل آماده مي‌شويم. اگر خون شيخ راغب حرب آنها را از سرزمين‌هاي لبنان خارج ساخت و اگر خون سيد عباس موسوي آنها را از مرز خارج ساخت، ولي خون عماد مغنيه آنها از عرصه وجود انشاءالله پاک خواهد کرد.

    اين سخن انفعالي يا عاطفي نيست؛ بلکه در لحظه‌اي روشن و با تامل زياد گفته مي‌شود. شما همه مي‌دانيد که بن‌گورين موسس دولت اسراييل بود. در نتيجه، او متخصص‌ترين و آگاه‌ترين فرد به نقاط قوت و ضعف اين رژيم و معادلات پايداري و سقوط اين رژيم بود.

    بشنويد که بن‌گورين چه گفته است: «اسراييل پس از اولين شکست خود در جنگي نظامي، سقوط مي‌کند».

     

    اسراييل جنگ خود را در تابستان 2006 انجام داد. صهيونيست‌ها اين جنگ را جنگ ششم نامديدند ولي بزرگان استراتژيک اسراييلي اين جنگ را جنگ اول ناميدند. اسراييلي‌ها اعم از راست‌گرا، چپ‌گرا، تندروها و ميانه‌روها متفق‌القول بودند که در جنگ شکست خورده‌اند. گزارش وينوگراد که تلاش کرد تا آنچه از اسراييل باقي مانده را حفظ کند، نتوانست حقيقتي که صدها بار گفته شده را پنهان کند. اين حقيقت چيزي جز ناتواني و شکست و توهم در فرماندهي سياسي و امنيتي و ارتش اسراييل نبود.

    اين موضوع را وينوگراد و نه مغنيه گفت. وينوگراد از بخشي از حقيقت سخن گفت و به اسراييل در مورد سرنوشت خود هشدار داد.

    چرا آنها عليرغم در اختيار داشتن قدرتمندترين ارتش خاورميانه و پيشرفته‌ترين تکنولوژي جهان، شکست خوردند؟

    به سادگي ... به اين خاطر که در لبنان ظرف 33 روز با مقاومتي صادق و شجاع و جدي مواجه شدند. آنها در لبنان با عماد مغنيه و برادران و شاگردان او مواجه شدند. اين عده در کمين صهيونيست‌ها بودند. با شجاعت و ذکاوت جنگيدند. اسراييل بر اساس قوانين و سنت‌هاي تاريخي و وعده موسس خود شکست خورده و به زودي انشا‌ءالله نابود مي‌شود.

    با خون مبارک شهيد مغنيه راه و ثمره خون شيخ راغب حرب و سيد عباس موسوي موسوي و فتحي شقاقي و احمد ياسين و تمامي شهداي مقاومت از رهبران و مجاهدان تکميل مي‌شود. با شفافيت و صداقت اين خون، کيان سرطاني و تجاوزکاري که در قلب جهان اسلام کاشته شده، از بين مى‌رود.

    ثانياً: تمامي دوستان و کساني که احساس نگراني مي‌کنند بايد بدانند که دشمن مرتکب حماقت بسيار بزرگي شد. من حاج عماد را در برابر دارم و دوستاني که تمامي حقايق را مي‌دانم. من به دوست و دشمن مي‌گويم که نه توهم و نه خلل و نه ضعف در مقاومت وجود ندارد. برادران عماد مغنيه راه او را ادامه مي‌دهند. خون او مثل سابق خون ديگران باعث دوستي و نزديکي افراد حزب‌الله شده است. آنها اين موضوع را ندانسته و متوجه نمي‌شوند؛ چرا که به فرهنگي ديگر تعلق دارند. خون حاج رضوان قوت و وحدت و صلابت و قدرت ما را افزايش مي‌دهد و ما مسير خود را در افقي بازتر ادامه مي‌دهيم.

    من مايلم به دشمن پيش از دوست بگويم که حاج عماد با برادران خود موفق به انجام تمامي وظايف خود شد. اگر شهيدي امروز بر خاک بيافتد، کار زيادي پشت سر خود بر جاي نمي‌گذارد.

    پس از خاتمه جنگ ما براي روزي ديگر آماده شديم؛ روزي که مي‌دانستيم اسراييل تجاوزکار جنگي ديگر را در منطقه و لبنان شروع مي‌کند و اين همان نکته‌اي است که در گزارش وينوگراد نيز مورد تاکيد قرار گرفت. پس از جنگ، آوارگان بازگشته و بيشتر عناصر ما مشغول بازسازي شدند؛ ولي مبارزان و مجاهدان از همان روزي که جنگ خاتمه يافت، آماده جنگي در آينده شدند. حاج عماد و دوستان او موفق شدند.

    ثالثاً: به دشمن و دوست مي‌گويم. صهيونيست‌ها عماد مغنيه را در دمشق کشتند. تمامي اطلاعات ما اين موضوع را تاکيد مي‌کند. اسراييل بيش از آنکه به شکل صريح مسئوليت خود را در اين ترور بپذيرد، به گوشه و کنايه سخن گفته است. من به آنها مي‌گويم که شما حاج عماد را در خارج از عرصه نبرد کشتيد. ما و شما نبرد خود را در سرزمين خود، لبنان پيگيري مي‌کنيم. شما ما را در اين سرزمين مي‌کشيد و ما با شما در اين سرزمين مبارزه مي‌کنيم.

    اکنون شما حد و حدود خود را زير پا گذاشته‌ايد. من يک جمله از جنگ تابستان گذشته مي‌گويم، هنگامي که براي اولين بار شما را مخاطب قرار دادم. در آن زمان گفتم: «اي صهيونيست‌‌ها اگر مي‌خواهيد اين جنگ، جنگي باز و گسترده باشد، ما هستيم». من در آن زمان وعده پيروزي به مومنين چرا که به آنها و مجاهدت و ملت خود ايمان دارم.

    امروز تنها يک جمله مي‌گويم: «در برابر اين ترور با توجه به زمان و مکان و روش آن، اگر شما صهيونيست‌ها خواستار چنين جنگي هستيد، تمامي جهانيان بدانند که ما براي اين جنگ آماده هستيم».

    ما مثل تمامي بشر حق مقدس دفاع از خود را داريم و هر چه را که اين به اين حق منتهي شود در دفاع از خود و ملت و رهبران خود مورد استفاده قرار مي‌دهيم.

     

    دسته بندي هاي برگزيده
    آرشيو راه